Bouwbedrijf Hoenderken is een bouwbedrijf gevestigd in Drouwenerveen. Wij stellen ons volledig in op de wensen, doelstellingen en het budget van onze opdrachtgevers. Transparantie, klantgerichtheid en vakkundige uitvoering staan bij ons centraal.

Bouwbedrijf Hoenderken is opgericht in 2007 als vof. Sinds de oprichting hebben wij ervaring opgedaan in zowel renovatie als in nieuwbouw. Voorbeelden hiervan zijn op deze site te zien.

De spil van ons bedrijf zijn de gebroeders Hoenderken: Lukas en Jacob. Aangezien de gebroeders eigenaar en zelf werkzaam zijn op de werkvloer zijn wij zeer flexibel en kunnen wij snel en adequaat reageren op specifieke wensen. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of uitbreiding van een woning, kantoor of bedrijfspand eventueel inclusief ontwerp tekeningen en berekeningen, voor een scherpe offerte en adequate uitvoering bent u bij Bouwbedrijf Hoenderken aan het juiste adres. Bel ons gerust eens voor een afspraak, we komen graag bij u langs, ook buiten kantooruren.